Our Crazy Skills

Communicatie 100%
Originele ideeën 100%
Creativiteit 100%
Gezelligheid 100%

Experience & Fresh minds

Een goed team bestaat uit professionals die samen het resultaat maken. Jonge en meer ervaren mensen die elkaar aanvullen, corrigeren en inspireren.

Marjolijn Busman is als eigenaar van The PR Factory en senior de vaste waarde van het team. Altijd gepassioneerd met haar vak bezig en daardoor voor zowel collega’s als klanten een inspirator. Met een schat aan ervaring, een creatief brein en natuurlijke nieuwsgierigheid; onmisbaar in deze tijden van grote veranderingen in het PR vak. Maar haar grootste talent is misschien wel dat ze zich weet te omringen met de beste mensen uit het vak. Of het nu gaat om jonge social-media specialisten of doorgewinterde adviseurs. De kracht zit in de mix van ervaring en nieuwe inzichten.

Om onze klanten optimaal te servicen werken we samen met ervaren freelancers en binnen- en buitenlandse bureaus op het gebied van marketing-communicatie en design. Stuk voor stuk flexibele en creatieve experts en bureaus die net zo wars zijn van bullsh*t als wij.

Benelux PR bureau

Als leader of the pack coördineren wij ook Benelux PR campagnes. Met als grote voordeel dat de klant maar één aanspreekpunt heeft.

Soepel samenwerken doen we o.a. met: ABCommunication – Marketing & PR-bureau voor de Belgische markt en de creatieve en razendsnelle ontwerpers van TwoBees reclame.