My Little Pony gaat Live deze zomer!

Vriendschap voor het leven

Met de My Little Pony Tour en Club

Mei 2016; Sinds de introductie van My Little Pony in 1983 hebben meer dan honderd miljoen Pony’s in meer dan 25 landen hun weg gevonden naar de jonge fans van de suikerzoete, langmanige paardjes. De magische wereld van My Little Pony draait om vriendschap en dat verbindt de vele jonge fans met elkaar. Dit jaar viert producent Hasbro de Vriendschap met een grote V! Met een landelijk event – de My Little Pony Vriendschap Tour –  en een Nederlandstalig en kindvriendelijk online platform: MLPClub.nl.

Vriendschap is hét grote thema van My Little Pony en de televisieserie die hoge kijkcijfers scoort op RTL Telekids. De My Little Pony Vriendschap Tour en de online My Little Pony Vriendschap Club geven jonge fans de kans om hun fantasie de vrije loop te laten en zich volledig onder te dompelen in de wereld van hun favoriete Pony’s.

My Little Pony Vriendschap Tour
Deze maand start de My Little Pony Vriendschap Tour, die deze zomer met een speciale My Little Pony bus langs 12 plaatsen in Nederland trekt. Tijdens de tour gaat het helemaal om de waarde van vriendschap; samen spelen, samen ontdekken. Tijdens alle spelletjes en activiteiten worden de bezoekertjes gestimuleerd om met de andere kindjes samen de magische wereld van My Little Pony te ontdekken. Elke tour duurt 20 minuten en in de tussentijd worden de ouders opgevangen in de ‘ouderhoek’, waar zij alvast een kijkje kunnen nemen in de My Little Pony Vriendschap Club : een gratis online omgeving vol My Little Pony vermaak. Tot slot staat er een goed gevulde goodiebag klaar! Het reisschema en meer info van de tour vind je op www.mlpontour.nl.

De My Little Pony Vriendschap Club
Op www.mlpclub.nl kies jij zelf je eigen avatar-pony, ga je aan de slag met de verschillende mini-games en volg je de vriendschapslessen van Rarity en Rainbow Dash, over eerlijkheid, aardig zijn, plezier maken, gulheid, trouw en magie. De website is vrij toegankelijk voor iedereen, maar als je een gratis account aanmaakt, gaat er een grotere wereld voor je open! Ouders geven toestemming via hun eigen emailadres. Als lid van de My Little Pony Vriendschap Club krijg je op de site toegang tot alle mini-games, alle video’s en de mooie vriendschapslessen. Als kers op de taart krijg je per echte post een vrolijke welkomstbrief thuisbezorgd, met een cadeautje!

De mini-games brengen de wereld van My Little Pony tot leven: samen met Rarity kan je lekker snuffelen in de grote kledingkast en jouw lievelingspony helemaal aankleden, je eigen Cutie Mark ontwerpen, je behendigheid testen in het wortelspel met Fluttershy, of je geheugen in het Twilight Celebrationspel. Ook kan je met je eigen My Little Pony op ontdekkingsreis in de virtuele wereld van Equestria. Daarbij kan je vriendschapspunten verzamelen, die je op weg helpen in de magische wereld van My Little Pony. 

De accounts op de website van MLPClub.nl zijn volledig beveiligd. Bij kinderen tot en met 15 jaar wordt bij elke handeling via e-mail contact gelegd met de ouders. De ouders kunnen via deze e-mail hun kind toestemming geven of de aanvraag weigeren. Voorbeelden hiervan zijn het aanmaken van het account of het aanvragen van het welkomstpakket. Ouders zijn continu op de hoogte van de activiteiten van hun kind. My Little Pony: Vriendschap is Betoverend wordt elk weekend in Nederland uitgezonden op RTL Telekids